top of page

WIE BEN IK?

Hallo, 

Graag verwelkom ik jou in mijn praktijk om samen opzoek te gaan naar de beste, gepersonaliseerde manier om jou van jouw klachten te verhelpen. Dat doe ik vanuit mijn kennis en expertise als kinesist manuele therapie & sporttherapie. ​

 

Als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie tracht ik kwaliteit te bieden door mijn patiënten op de meest wetenschappelijk onderbouwde manier te behandelen. Je kan bij mij terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Mijn doel als kinesist is om jou een professionele en effectieve therapie aan te reiken en jou te begeleiden bij jouw herstelproces. Kwaliteit primeert!

 

Mijn praktijk is verbonden aan de multidisciplinaire groepspraktijken De Remise (Kloosterstraat) en Mediplus (Hingenesteenweg) in Bornem. Daarnaast ben ik ook de vaste kinesist van basketbalclub Geranimo Bornem, waar ik zelf ook speel.

71059054_2533294373357493_76804663979645

Groepspraktijken De Remise & Mediplus

Mijn praktijk is verbonden aan de multidisciplinaire groepspraktijken De Remise in de Kloosterstraat en Mediplus aan de Hingenesteenweg. Onze visie wordt gerealiseerd door de samenwerking van meer dan 20 enthousiaste en ervaren collega’s met een grote variëteit aan specialisaties. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van De Remise en op de website van Mediplus.

bottom of page